• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Robbie Williams – Lost (XXV) (Премиера Хит)

Robbie Williams како најава за најновиот албум по повод 25 годишнината од соло кариерата, ја објави нумерата “Lost“. Синглот е продуциран од Guy Chambers и Richard Flack, а албумот ‘XXV’ покрај оваа песна содржи повеќе број 1 синглови и треба да излезе на 9 септември 2022 година преку Columbia Records.

© Radio Bravo - Kumanovo