• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Robin Schulz & David Guetta – On Repeat (Премиера Хит)

On Repeat” е најновиот сингл на францускиот DJ и продуцент David Guetta и неговиот германски колега Robin Schulz. Оваа композиција е нивната најнова соработка по заедничката “Shed a Light” со Cheat Codes од 2016 година.

© Radio Bravo - Kumanovo