• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Sabrina Carpenter – Espresso (Премиера Хит)

Espresso“е песна на американската пејачка Sabrina Carpenter. Нумерата е објавена на 11 април 2024 година преку Island Records, а е напишана од пејачката во соработка со Amy Allen, Steph Jones и Julian Bunetta,. Заедно со синглот е објавен и видео спотот во режија на Dave Meyers, а премиерата на песната беше на Coachella Valley Music and Arts Festival.

© Radio Bravo - Kumanovo