• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Sam Fender – Long Way Off (Премиера Хит)

Samuel Thomas Fender или Sam Fender е англиски музичар и актер што се појави на музичката сцена во 2013 година, а деновиве го објави својот втор студиски албум под име Seventeen Going Under и од него најновиот сингл со нумерата “Long Way Off“, наш денешен Премиера Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo