• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Shakira – Acróstico (Премиера Хит)

По бурните епизоди од приватниот живот, колумбиската пејачка Shakira Isabel Mebarak Ripoll или само Shakira сними нова песна. Композицијата се вика “Acróstico” и е снимена и одпеана од пејачката и нејзинита два сина, Милан и Саша, кои учествуваат и во видео спотот.

© Radio Bravo - Kumanovo