• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Shakira Feat. Fuerza Regida – El Jefe (Браво Хит)

El Jefe” е најновиот сингл на колумбиската пејачка Shakira. Нумерата е снимена во соработка со мексиканската група Fuerza Regida, а за неа е снимен и интересен видео спот.

© Radio Bravo - Kumanovo