• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Shania Twain – Giddy Up! (Браво Хит)

Country кралицата од Канада, Shania Twain на 57 годишна возраст продолжува со својата кариера. Таа го објави вториот сингл Giddy Up! од 6-тиот студиски албум Queen of Me, што допрва треба да излезе на пазарот. Албумот ќе се појави на 3 февруари 2023 година преку издавачката куќа Republic Records, и е прво студиско дело по цели 17 години, како и прво за оваа куќа по раскинувањето на договорот со Mercury Nashville за која работеше 29 години.

© Radio Bravo - Kumanovo