• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Sia and Kylie Minogue – Dance Alone (Премиера Хит)

Dance Alone” е песн на австралиските пејачки Sia и Kylie Minogue. Нумерата како сингл беше објавена на 7 февруари 2024 година преку издавачката куќа Atlantic Records и е втор официјален сингл на Sia од нејзиниот 10-ти студиски албум Reasonable Woman.

© Radio Bravo - Kumanovo