• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Sia – Gimme Love (Премиера Хит)

Gimme Love” е песна на австралиската пејачка и авторка Sia. Нумерата е водечкиот сингл од нејзиниот предстоен 9-ти студиски албум Reasonable Woman и беше објавена на 13 септември 2023 година преку Atlantic Records.

© Radio Bravo - Kumanovo