• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Skrillex Feat. Missy Elliott & Mr. Oizo – Ratata (Браво Хит)

Ratata” е втората соработка помеѓу американскиот DJ и продуцент Skrillex и неговата сонародничка Missy Elliott по нумерата “Take Ü There” од 2014 година и воедно исто така втората соработка помеѓу него и францускиот DJ, филмски продуцент и електронски музичар Quentin Dupieux, на музичката сцена познат како Mr. Oizo по композицијата “End of the World” од 2016 година. Песната ќе биде дел од најновиот албум на Skrillex, Quest for Fire.

© Radio Bravo - Kumanovo