• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Slash feat. Chris Stapleton – Oh Well (Браво Хит)

“Oh Well” е најновата преработка на стариот хит на Fleetwood Mac снимена и објавена од легендарниот гитарист на Guns ‘N Roses, Slash во соработка со Country музичарот Chris Stapleton. Нумерата ќе се најде на 6-тиот по ред соло албум на Slash што ќе се вика Orgy of the Damned, а треба да излезе на пазарот на 17 мај 2024 година.

© Radio Bravo - Kumanovo