• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Stevie Nicks – For What It’s Worth (Премиера Хит)

Stephanie Lynn Nicks или Stevie Nicks е американска пејачка, автор и продуцент родена во 1948 година и позната по нејзиниот ангажман во легендарната група Fleetwood Mac и како соло пејачка. Таа деновиве ја објави обработката на протестната песна на Buffalo Springfield од 1966 година под име “For What It’s Worth”.

© Radio Bravo - Kumanovo