• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Stromae – L’enfer (Премиера Хит)

L’enfer” или во превод на македонски Пекол е песна на белгискиот пејач и текстописец Stromae за прв пат презентирана на 9 јануари во живо за време на неговото интервју за француската телевизија TF1. Композицијата е вториот официјален сингл од албумот Multitude, кој пак треба да излезе на пазарот на 4 март оваа година.

© Radio Bravo - Kumanovo