• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

SZA – Nobody Gets Me (Браво Хит)

Американската пејачка Solána Imani Rowe, односно SZA го објави својот втор студиски албум под име SOS. Како најава за албумот го објави синглот со песната “Nobody Gets Me“.

© Radio Bravo - Kumanovo