• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Tame Impala – No Choice (Премиера Хит)

Психодели;ниот музи;ки проект на ажстралискиот мулти-инструменталист Kevin Parker под име Tame Impala се врача на музилката сцена со нова песна ‘No Choice’. Оваа нумера е дел од претстониот студиски албум на овој музичар The Slow Rush Deluxe Box Set and the B-side. 

© Radio Bravo - Kumanovo