• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Tate McRae – Greedy (Браво Хит)

Greedy” е песна на канадската поп пејачка, автор, танчерка и актерка Tate McRae, позната како првиот финалист од Канада во американското reality TV show So You Think You Can Dance. Нумерата излезе како официјален сингл на 15 септември 2023 година преку издавачката куќа RCA, а истиот ден беше прикажан и видео спотот за неа режиран од Aerin Moreno.

© Radio Bravo - Kumanovo