• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Tate McRae – What Would You Do (Премиера Хит)

What Would You Do” е 4-тиот сингл на канадската пејачка Tate McRae од нејзиниот дебитантски студиски албум I Used to Think I Could Fly. Албумот треба да излезе на 27 мај 2022 година преку издавачката куќа RCA Records.

© Radio Bravo - Kumanovo