• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Taylor Swift – Anti-Hero (Браво Хит)

Anti-Hero” е песна на американската пејачка и автор Taylor Swift и е водечкиот сингл од нејзиниот десети студиски албум Midnights. Нумерата излезе преку издавачката куќа Republic Records и премиерно беше пуштена преку US hot adult contemporary radio на 24 октомври 2022 година. За песната е снимен и видео спот со помалку контраверзна содржина.

© Radio Bravo - Kumanovo