• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

The Beatles – Now And Then (Браво Хит)

Now and Then” е песна на легендарната ливерпулска четворка the Beatles. Нумерата е оргинално снимена како соло пиано демо верзија лично од John Lennon во 1977 година, а е објавена како сингл на 2 ноември 2023 година. Во финалната верзија е содржан и дополнителниот текст напишан од Paul McCartney, а гласот на Lennon е изваден со помош на вештачка интелигенција од страна на Peter Jackson кој е и режисер на видео спотот.

© Radio Bravo - Kumanovo