• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Chainsmokers – I Love U (Премиера Хит)

I Love U” е 4-тиот официјален сингл од 4-тиот студиски албум So Far So Good на американското DJ и продуцентско дуо The Chainsmokers. Албумот излезе на пазарот преку издавачката куќа Disruptor и Columbia Records на 13 мај 2022 година.

© Radio Bravo - Kumanovo