• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

The Chainsmokers – No Shade at Pitti (Премиера Хит)

No Shade at Pitti” е песна објавена како официјален сингл од американското DJ и продуцентско дуо The Chainsmokers составено од Alexander “Alex” Pall и Andrew “Drew” Taggart. Композицијата е дел од нивното EP “No Hard Feelings”, а е продуцирана од Rob Late & Ryan Raines.

© Radio Bravo - Kumanovo