• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

The Killers – Boy (Премиера Хит)

The Killers ја објавија својата најнова песна “Boy”. Композицијата за прв пат беше изведена на Mad Cool Festival во Мадрид, Шпанија, а е продуцирана од самата група и од Stuart Price и Shawn Everett.

© Radio Bravo - Kumanovo