• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

The Killers – Your Side of Town (Браво Хит)

The Killers објавија нов сингл под име “Your Side of Town”. Композицијата е напишана од фронтменот Brandon Flowers од кого е и продуцирана во соработка со Stuart Price и Shawn Everett. Песната е првиот издаден материјал на групата по минатогодишниот сингл “Boy” и покажува дека овие постари музичари знаат да користат и нови методи и погледи при создавањето на музика.

© Radio Bravo - Kumanovo