• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

The Rolling Stones – Angry (Браво Хит)

Angry” е песна на легендарната бритаска rock група the Rolling Stones, која е водечки сингл од нивниот најнов студиски албум кој допрва треба да излезе и че се вика Hackney Diamonds. Синглот е објавен на 6 септември 2023 година и е првиот издаден нов сингл на групата во последните 3 години од “Living in a Ghost Town” од 2020 година, а додека албумот ќе биде нивниот прв албум со нов материјал по дури 18 години, од албумот A Bigger Bang од 2005 година.

© Radio Bravo - Kumanovo