• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

The Rolling Stones Feat. Paul McCartney – Bite My Head Off (Браво Хит)

Bite My Head Off”е песна напишана и компонирана од страна на Mick Jagger и Keith Richards и објавена од The Rolling Stones на албумот “Hackney Diamonds“. Во изведбата на композицијата учествува и големиот Paul McCartney на бас гитара, што е прво негово учество во нумера на Rolling Stones по “We Love You” од 1967-мата година.

© Radio Bravo - Kumanovo