• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

The Smashing Pumpkins – Beguiled (Премиера Хит)

Легендарните The Smashing Pumpkins го најавија својот најнов албум под име ATUM: A Rock Opera In Three Acts што треба да го објават во април 2023 година. Албумот ќе содржи 33 песни, а како претходница и запознавање со тој материјал ја објавија и песната “Beguiled”, водечкиот сингл од албумот.

© Radio Bravo - Kumanovo