• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

The Smashing Pumpkins – Beyond the Vale (Премиера Хит)

Американскиот бенд The Smashing Pumpkins, формиран во 1988 година сеуште е активен и деновиве го објавија првиот дел од нивниот 12-ти студиски албум во кариерата Atum: A Rock Opera in Three Acts. Албумот е замислен да биде од три дела, а секој дел да содржи 11 песни. Првата третина се вика Atum: Act One и од него го објавија и првиот сингл под име “Beyond the Vale“. Останатите два се Atum: Act Two што треба да излезе на 31 јануари 2023 и Atum: Act Three што треба да излезе на 23 април 2023 година.

© Radio Bravo - Kumanovo