• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Wanted – Colours (Премиера Хит)

“Colours”е втората објавена песна и сингл од Greatest Hits албумот на британско-ирскиот бој бенд The Wanted под име “Most Wanted: The Greatest Hits”. Нумерата е една од двете оргинални песни на овој албум покрај “Rule The World”, која е водечки сингл од него.

© Radio Bravo - Kumanovo