• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

The Weeknd Feat. Future – Double Fantasy (Премиера Хит)

Double Fantasy” е песна на канадскиот пејач the Weeknd снимена во соработка со американскиот рапер Future. Нумерата е објавена како водечки сингл од The Idol, Vol. 1, soundtrack-от за телевизиската серија на to HBO под име The Idol, што треба да почне да се емитира на 3 јуни 2023 година.

© Radio Bravo - Kumanovo