• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

The Weeknd Feat. Madonna & Playboi Carti – Popular (Браво Хит)

Popular” е песна на канадскиот пејач the Weeknd, американскот рапер Playboi Carti и мега ѕвездата Madonna. Нумерата е вториот сингл од албумот The Idol Vol. 1, soundtrack-от на HBO телевизиската серија на The Weeknd под име The Idol, премиерно прикажана на 4 јуни 2023 година.

© Radio Bravo - Kumanovo