• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Tones And I – Charlie (Премиера Хит)

Глобалната суперѕвезда Tones And I се врати на музичката сцена со најновиот сингл под име “Charlie”, Песната ја објави со пуштање преку сите streaming платформи и премиерно изведување во светски познатото шоу Jimmy Kimmel Live! 

© Radio Bravo - Kumanovo