• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Tones And I – Dreaming (Премиера Хит)

Dreaming” е песна на австралиската пејачка, текстописец и продуцент Toni Watson, попозната како Tones And I. Нумерата е напишана лично од пејачката во соработка со Sam Nilson од X Ambassadors, а видео спотот е режиран исто така од неа и Nick Kozakis и Liam Kelly.

© Radio Bravo - Kumanovo