• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Tori Kelly Feat. Pharrell Williams – I Say A Little Prayer (Премиера Хит)

Уште еден хит се појави од soundtrack-от за анимираниот филм Sing 2, овој пат станува збор за стариот хит на Dionne Warwick од 1967 година I Say A Little Prayer, препеан од страна на Tori Kelly и Pharrell Williams.

© Radio Bravo - Kumanovo