• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Tove Lo – 2 Die 4 (Браво Хит)

2 Die 4” е третиот официјален сингл на Tove Lo од нејзиниот 5-ти по ред студиски албум Dirt Femme, кој излезе на пазарот на 27 јули 2022 година. Песната е снимена веднаш по “True Romance” за време на нејзиниот настап во живо на The Observatory во Santa Ana по пандемијата.

© Radio Bravo - Kumanovo