• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Twenty One Pilots – Christmas Saves The Year (Браво Хит)

Наш Браво Хит за последната седмица од 2020 година е нумерата “Christmas Saves the Year“, божиќниот сингл напишан и снимен од американското музичко дуо Twenty One Pilots. Песната е објавена токму во времето на пандемијата COVID-19 преку издавачката куќа Fueled by Ramen и ја искажува идејата дека во оваа турбулентна година оптимизмот сеуште може да се пронајде за време на божиќните празници.

© Radio Bravo - Kumanovo