• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

U2 – Atomic City (Браво Хит)

Atomic City” е песна на легендарната ирска rock група U2, објавена како сингл на 29 септември 2023 година преку Island Records. Нумерата е првиот издаден материјал на групата во послесните 2 години и е воедно промоционална песна за U2:UV Achtung Baby концертниот престој во новиот концертен објект Sphere at The Venetian Resort во Las Vegas.

© Radio Bravo - Kumanovo