• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Virginia To Vegas – Amnesia (Премиера Хит)

Derik John Baker е американец кој живее во Канада и попознат како Virginia To Vegas. Овој музичар во моментов е актуелен кај светската музичка јавност со неговиот последен официјален сингл со нумерата “Amnesia“, наш денешен Премиера Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo