• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Weezer – What Happens After You (Премиера Хит)

Америакнскиот rock бенд од Лос Анѓелес, Weezer како прв матераијал од својот најнов EP SZNZ: Autumn ја објавија нумерата “What Happens After You“. Песната премиерно беше изведена во шоуто Jimmy Kimmel Live!.

© Radio Bravo - Kumanovo