• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Why Don’t We – Love Back (Премиера Хит)

Why Don’t We го реализираа нивното долгоочекувано враќање со новиот сингл “Love Back“. Продуцент на композицијата е номинираниот за Grammy наградите J Hart, а премиерата беше во El Rey Theate во Лос Анџелес на првата изведба во живо на групата по скоро две години. Снимката ќе биде дел од претстојниот официјален музички спот на синглот.

© Radio Bravo - Kumanovo