• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Wunderhorse – Midas (Премиера Хит)

Midas” е песна на британскиот rock бенд Wunderhorse. Нумерата е објавена како сингл и е првиот снимен и издаден материјал на групата од нивниот деби албум Cub од 2022 година.

© Radio Bravo - Kumanovo