• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Zayn – Stardust (Премиера Хит)

Stardust” е третиот сингл на британскиот пејач Zain Javadd Malik или Zayn од неговиот 4-ти студиски албум Room Under the Stairs. Песната и албумот излегоа официјално на 17 мај 2024 година, како и видео спотот што е во режија на Frank и Ivanna Borin.

© Radio Bravo - Kumanovo