• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Програма за одбележување на „11-ти Октомври“ – Ден на Народното востание

Програма за одбележување на „11-ти Октомври“ – Ден на Народното востание

“Денови на мед“

Градски плоштад – Куманово

10:00 част


Турнир во пииг-понг

СОУ Гимназиуз „Гоце Делчев“ – Куманово

11:00 част


Полагање цвеќе на „Спомен Костурница“

11:00 част


Велосипедска трка „Трофеј 11-ти Октомври 2018″

бул. „Октомвриска Револуција“ кај Спортска сала

12:00 часот


Атлетика трка низ улиците на Куманово

Градски плоштад – Куманово

од 14:00 до 15:00 част


 

РАДИО БРАВО НА ГРАЃАНИТЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ИМ ГО ЧЕСТИТА ПРАЗНИКОТ 11 ОКТОМВРИ

 

© Radio Bravo - Kumanovo