• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Бадник и Божиќ


За значењето и обичаите на Бадник и Божиќ кај православните христијани, зборува етнологот од Народниот музеј во Куманово, Анита Ѓорѓиоска.


© Radio Bravo - Kumanovo