• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Филип Петровски во „Браво Културен Информатор“

„Почетокот на сите почетоци можеби и нема почеток

Затоа и крајот на сите краеви

Нема завршеток“

е мотото под кое вечерва, 3-ти март, во Малата сала на НУ Центар за Култура „Трајко Пропиев“ ќе се одржи промоцијата на првата збирка раскази на Филип Петровски, насловена како „Светот во световите“. Токму оваа промоција е центалниот настан на денешниот Културен Информатор кој на Радио Браво се емитува секој работен ден во 12:40; 14:20; 16:50 и 19:20 часот.

Во продолжение, можете да го слушнете целиот разговор со Филип Петровски, кој го најави вечерашашниот настан и во утринско- информативната програма на Радио Браво „Започни го денот со Браво радио и супермаркет Туш“.

Filip Petrovski Pokana

© Radio Bravo - Kumanovo