• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Промоција на “Feliz Navidad”, официјален кавер на Филип Стевановски Бенд

Емитувано во Браво Културен Информатор во 12:40, 14:20, 16:50 и 19:20 часот.


Обработката на песната “Feliz Navidad” e најновиот музички проект на Филип Стевановски Бенд. Преработката на песната е направена во студиото FIS Production, а самата песна е наменска и објавена во пресрет на Православната Нова Година. Филип открива дека тој стои зад аранжманот и мастерингот на каверот, а воедно тој се потпишува и како продуцент. Вокалите во песната ги испееја Стефан Стојмановски и Ирена Крстевска Стевановска. Спотот за песната излегува утре, а истиот го работи Маја Рамона од Штип.

Разговор со Филип Стевановски, превземен од утринсо-информативната програма на Радио Браво, „Започни го денот со Браво радио“, секој работен ден од 7 до 10 часот.


Спотот за песната излегува утре, а истиот го работи Маја Рамона од Штип. А дотогаш, ексклузивно само на Радио Браво, слушнете ја  “Feliz Navidad” во изведба на Филип Стевановски Бенд.


 

© Radio Bravo - Kumanovo