• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Оглас за вработување

Понуда за нашите невработени сограѓани. Кафе барот „Корзо“ од Куманово ви нуди вработување. За работното место келнер, пријавете се на телефонот: 071/234-253 или на лице место, во самиот кафе бар.

© Radio Bravo - Kumanovo