• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Спирко Николовски во денешниот Браво Културен Информатор

Драмската работилница на КУД „Ѓоко Симоновски“ на 6-ти Април, четврток, на гледачите ќе им понуди ново доживување со претставата: „У кафанче карши Станче“ која ќе се прикаже во Младински Културен Центар
(поранешно „Кино Козјак“). Претставата започнува во 19 часот, а влезот е слободен.

Браво Културен Информатор, во 12:40; 14:20; 16:50 и 19:20 часот.

Спирко Николовски, претседател на Здружение на пензионери Куманово во денешниот Културен Информатор на Радио Браво рече дека претставата е со интересен ,комичен карактер и е со мали измени на содржината и со промени во актерската екипа на аматери од КУД „Ѓоко Симоновски“.

© Radio Bravo - Kumanovo