• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Македонската музика се враќа на Радио Браво

Согласно денешното известување за одлуката на ЗАМП, со која се става вон сила забраната за јавно емитување авторски музички дела од репертоарот на ЗАМП, македонската музика се враќа на Радио Браво.

 
ZAMP Prestanok na zabrana

© Radio Bravo - Kumanovo