• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Bobby D и Боби Серафимовски на Браво

Интервју со промотерот Bobby D Dignart кој живее и работи во Костарика по повод неговата емисија “PromoteTHEmusic.com LIVE with Bobby D” и учеството во неа на нашиот сограѓанец Боби Серафимовски.

[audio:http://radiobravo.com.mk/wp-content/uploads/Bobi-Serafimovski-26.09.11.mp3|titles=Bobi Serafimovski 26.09.11]

Целата емисија емитувана на 24.09.2011 преслушајте ја и прегледајте ја  на: http://promotethemusic.com

© Radio Bravo - Kumanovo