• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Боби Серафимовски, Артист за февруари во Сан Франциско


Македонскиот артист Боби Серафимовски стана Артист за месец февруари на едно мошне влијателно, специјализирано радио во Сан Франциско, САД.
smoothjazzbeachradio.com емитува и промовира музички уметници од целиот свет од областа на smooth jazz музиката. Луи Маркс, сопственикот на радиото, е познат промотер и е одличен познавач smoothjazz музиката.
Имавме прилика да му ги врачиме честитките на Боби во Радио Браво. Еве го интервјуто направено со Артистот за месец февруари…
[audio:http://radiobravo.com.mk/wp-content/uploads/Bobi-Serafimovski-Artist-Na-Mesecot.mp3|titles=Bobi Serafimovski Artist Na Mesecot]

© Radio Bravo - Kumanovo